Voorwaarden

Voorwaarden

Hints & tips

Heeft u een vast budget te besteden laat ons dit weten. U kunt ons bellen via 0113 – 56 16 34, of een mail sturen naar info@bloemisterijwisse.nl.
Vanzelfsprekend kunt u er vanuit gaan dat wij uw wensen, ook langs deze weg, optimaal zullen inkleuren.

  • Mocht u vragen of verdere informatie wensen over uw bestelling kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen via 0113–561634.
  • De prijzen zijn exclusief BTW. (tenzij anders vermeld)
  • Voor een bestelling tot € 175,- zijn de bezorgkosten € 15,-. Geen bezorgkosten bij bestellingen boven € 175,-.
  • De prijzen gelden per evenement, met een maximale huurperiode van 4 dagen.
  • De eind factuur ontvangt u binnen ± 14 dagen na afloop van uw evenement.

Leveringsvoorwaarden volgens de reglementen van de Nederlandse Vereniging van Bloemisterijen welke zijn gedeponeerd bij de K.v.K. te Middelburg.

Evenementen

Niet voor niets manifesteert Bloemisterij Wisse zich ook op dit terrein al jarenlang als een inspirerende en betrouwbare partner. Of het nu gaat om bedrijfspresentaties of uw tuinfeestje, Bloemisterij Wisse weet steeds te verrassen met verfrissende ideeën.

Bruiloften

De mooiste dag van je leven. Dat beseffen we goed en daarom beschouwen wij het dan ook als een eer wanneer wij onze medewerking mogen verlenen aan “uw dag”.
Wij nemen graag de tijd om de mogelijkheden met u te bepraten en om u voorbeelden te laten zien. Van een stijlvolle decoratie tot een futuristisch bruidsboeket.

Abonnementen

Het is voor ons de normaalste zaak van de wereld dat we elke bedrijven terrein in Zeeland langs rijden voor de (twee) wekelijkse balie boeketen. De frequentie van leveren en wat voor soort of stijl kunt u allemaal zelf bepalen. Onze bloemstylisten hebben excellent vakmanschap en inspiratie om ervoor te zorgen dat uw onderneming er verzorgd uit ziet.

 

Showroom

Vanuit onze thuis basis in Heinkenszand werken wij in een bedrijfspand van 2.600 m² met een fantastische winkel/showroom waar u met een kopje cappuccino, koffie of thee kan genieten van verse bloemen en planten maar ook van de nieuwste potten en accessoires.

 

Interieur decoratie

Zowel op locatie voor ondernemingen als bij particulieren zijn wij gespecialiteerd in het verzorgen van decoratieve interieur beplanting. Een (kunst) plant in combinatie met een design pot kan de gehele ruimte fijn aan laten voelen.

Workshops

Elke jaar worden er een aantal weken workshops geven! Over het algemeen worden deze ingevuld door leden uit personeelsverenigingen van verschillende grote ondernemingen uit de regio. Echter is het altijd mogelijk om te informeren naar een beschikbare dag voor een workshop.

 

Ontzorgen in transport & decoratie op locatie

We gaan met de grootste zorg om met de spullen die wij leveren voor u op locatie. Het transport en de plaatsing op het evenement verzorgen wij voor u zodat deze druk niet op uw schouders valt. Wij ontzorgen u op gebied van decoratie en sfeer.

Over Jaap Wisse

Jaap Wisse is meesterbinder.

Zijn kennis, gedrevenheid en creativiteit met “het groen” zijn de bronnen voor de diversiteit van ons aanbod en zijn team.
Uitersten laten harmoniëren of juist in zijn eenvoud weergeven en zoals door de natuur bedoeld. Het groene aanbod vertalen naar uw wensen, passie en vakmanschap.

Dé kunst waar Bloemisterij Wisse al jarenlang voor staat.

Naast meesterbinder en arrangeur is Jaap tevens beëdigd internationaal jurylid bij wedstrijden en opleidingen. Een rol die hem over de hele wereld brengt.

#transport #events #flowers & #plants #decoration

Een bericht gedeeld door Bloemisterij Wisse (@bloemisterijwisse) op