Het bedrijf

Bloemisterij Wisse

Wat meer dan 50 jaar geleden met de bloemenkar van pa Wisse begon, hebben we als familie inmiddels uit kunnen laten groeien tot één van de modernste bloemisterijen van Zeeland e.o..

Ondanks het grote verschil tussen verleden en heden, hebben we de basis nooit uit het oog verloren. Wij zijn pioniers in onze branche, maar altijd met oog voor kwaliteit en creativiteit.
Visie die in 2005 perfect gestalte kreeg met de ingebruikname van ons nieuwe pand in Heinkenszand.
Hiermee ging onze wens in vervulling. Een stijlvolle, moderne groene ruimte van zo’n 2.600 m². Een enthousiast team van 12 medewerkers staat hier klaar om uw groene wensen in te kleuren.
Met hun passie als inspiratiebron…, hoop ik u, ook namens het team, nog lang te mogen begroeten en van dienst te zijn in de groene wereld van Bloemisterij Wisse.

Evenementen

Niet voor niets manifesteert Bloemisterij Wisse zich ook op dit terrein al jarenlang als een inspirerende en betrouwbare partner. Of het nu gaat om bedrijfspresentaties of uw tuinfeestje, Bloemisterij Wisse weet steeds te verrassen met verfrissende ideeën.

Bruiloften

De mooiste dag van je leven. Dat beseffen we goed en daarom beschouwen wij het dan ook als een eer wanneer wij onze medewerking mogen verlenen aan “uw dag”.
Wij nemen graag de tijd om de mogelijkheden met u te bepraten en om u voorbeelden te laten zien. Van een stijlvolle decoratie tot een futuristisch bruidsboeket.

Abonnementen

Het is voor ons de normaalste zaak van de wereld dat we elke bedrijven terrein in Zeeland langs rijden voor de (twee) wekelijkse balie boeketen. De frequentie van leveren en wat voor soort of stijl kunt u allemaal zelf bepalen. Onze bloemstylisten hebben excellent vakmanschap en inspiratie om ervoor te zorgen dat uw onderneming er verzorgd uit ziet.

 

Interieur decoratie

Zowel op locatie voor ondernemingen als bij particulieren zijn wij gespecialiteerd in het verzorgen van decoratieve interieur beplanting. Een (kunst) plant in combinatie met een design pot kan de gehele ruimte fijn aan laten voelen.

Showroom

Vanuit onze thuis basis in Heinkenszand werken wij in een bedrijfspand van 2.600 m² met een fantastische winkel/showroom waar u met een kopje cappuccino, koffie of thee kan genieten van verse bloemen en planten maar ook van de nieuwste potten en accessoires.

 

Workshops

Elke jaar worden er een aantal weken workshops geven! Over het algemeen worden deze ingevuld door leden uit personeelsverenigingen van verschillende grote ondernemingen uit de regio. Echter is het altijd mogelijk om te informeren naar een beschikbare dag voor een workshop.

 

Ontzorgen in transport & decoratie op locatie

We gaan met de grootste zorg om met de spullen die wij leveren voor u op locatie. Het transport en de plaatsing op het evenement verzorgen wij voor u zodat deze druk niet op uw schouders valt. Wij ontzorgen u op gebied van decoratie en sfeer.

Over Jaap Wisse

Jaap Wisse is meesterbinder.

Zijn kennis, gedrevenheid en creativiteit met “het groen” zijn de bronnen voor de diversiteit van ons aanbod en zijn team.
Uitersten laten harmoniëren of juist in zijn eenvoud weergeven en zoals door de natuur bedoeld. Het groene aanbod vertalen naar uw wensen, passie en vakmanschap.

Dé kunst waar Bloemisterij Wisse al jarenlang voor staat.

Naast meesterbinder en arrangeur is Jaap tevens beëdigd internationaal jurylid bij wedstrijden en opleidingen. Een rol die hem over de hele wereld brengt.

#transport #events #flowers & #plants #decoration

Een bericht gedeeld door Bloemisterij Wisse (@bloemisterijwisse) op